OP
UTC

Lurker
Vespa GTS 125
Joined: UTC
Posts: 1
Location: Brussels, Belgium
 
Lurker
Vespa GTS 125
Joined: UTC
Posts: 1
Location: Brussels, Belgium
UTC quote
Hi guys,

Yesterday I replaced a broken exhaust manifold (GTS 125) including the gasket and the metallic fibre thing. While doing it, I unscrew the oxygen sensor, and screw it back into the new manifold before installing it.

Today the Vespa will not start. The starter will wind the engine, but no "brooom". I just can't think of what could have I done wrong during the installation. Could it be the oxygen sensor? Can you guys think of something?

Thanks a lot in advance
Antonio
Forum member supplied image with no explanatory text
@jimc avatar
UTC

Moderaptor
The Hornet (GT200, aka Love Bug) and 'Dimples' - a GTS 300
Joined: UTC
Posts: 43939
Location: Pleasant Hill, CA
 
Moderaptor
@jimc avatar
The Hornet (GT200, aka Love Bug) and 'Dimples' - a GTS 300
Joined: UTC
Posts: 43939
Location: Pleasant Hill, CA
UTC quote
Check your spark plug wire - it may have been damaged either by hot gas or dislodged while the broken downpipe was being wrestled off and replaced.
DoubleGood Design banner

Modern Vespa is the premier site for modern Vespa and Piaggio scooters. Vespa GTS300, GTS250, GTV, GT200, LX150, LXS, ET4, ET2, MP3, Fuoco, Elettrica and more.

Buy Me A Coffee
 

Shop on Amazon with Modern Vespa

Modern Vespa is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com


All Content Copyright 2005-2024 by Modern Vespa.
All Rights Reserved.


[ Time: 0.0113s ][ Queries: 4 (0.0048s) ][ live ][ 313 ][ ThingOne ]