Sat May 22, 2021 3:03 pm

Lurker
1986 vespa px200e
Joined: 22 May 2021
Posts: 1
Location: turkey
 
Lurker
1986 vespa px200e
Joined: 22 May 2021
Posts: 1
Location: turkey
Sat May 22, 2021 3:03 pm linkquote
ı have an 1986 px200e, ı was remove some parts a while ago and today ı assembled again but ı saw ı had an electrical problem.
The problem is my rear turn signals and headlights are not working, but my front signals (they are blinking when ı push the turn signal switch) and backlight (break light) is working, ı checked every cable but ı cant find the problem, do you have any idea where do ı need to check.
thats make me so sad everythings looking fine about cable but rear signals and headlight didnt work, please help me if you know the problem.
Sun May 23, 2021 5:03 pm

Hooked
PX150E
Joined: 28 Oct 2018
Posts: 130
Location: Florida, USA
 
Hooked
PX150E
Joined: 28 Oct 2018
Posts: 130
Location: Florida, USA
Sun May 23, 2021 5:03 pm linkquote
For the headlight, check that you have a good bulb. If bulb is good, check that you have 12V AC at the light socket.

For the rear turn signals, first clean the holes where the cowls pegs are inserted, and again, verify that you have 12V AC(if your model is without battery) or 12V DC if it has the battery. Does the tail light come on, or just the brake light?
  DoubleGood Vespa T-Shirts  

All Content Copyright 2005-2021 by Modern Vespa. All Rights Reserved.

Modern Vespa is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.

Shop on Amazon Smile with Modern Vespa

[ Time: 0.0353s ][ Queries: 26 (0.0175s) ][ Debug on ][ 201 ][ Thing Two ]