Notice
NOTICE!
Modern Vespa Private Message Changes

Changes to Modern Vespa's Private Message service are coming. Read about it here.


Wed Jul 14, 2021 5:56 pm

Member
paggio mp3
Joined: 03 Jul 2021
Posts: 5
Location: Australia
 
Member
paggio mp3
Joined: 03 Jul 2021
Posts: 5
Location: Australia
Wed Jul 14, 2021 5:56 pm linkquote
I have just replaced the ecu because the lilt lock would not function.
Put the new ecu in, now tilt lock went off and now it won’t engage.
The red light is on and the motor starts. When I turn on the ignition the yellow light does not come on only the red light. I’ve pulled the switch apart all good it appeArs. Cleaned all the sensors. It’s rideable but I would like the tilt lock to work.. I’m 70 and it is very handy.
Any help appreciated.
Mon Jul 19, 2021 2:47 pm

Hooked
Piaggio MP3 ie 400
Joined: 01 Jul 2017
Posts: 142
Location: Sydney
 
Hooked
Piaggio MP3 ie 400
Joined: 01 Jul 2017
Posts: 142
Location: Sydney
Mon Jul 19, 2021 2:47 pm linkquote
Hi
All I can advise you is to take it to a dealer, and it will be worth the investment. You already changed the ecu and that is not cheap for sure, it may not required that, so for critical aspects it is better to let the dealer look at it instead of trying to fix the complicated issues, as it may cost you more. I hope this helps,

cheers,
Wed Jul 21, 2021 4:12 pm

Member
paggio mp3
Joined: 03 Jul 2021
Posts: 5
Location: Australia
 
Member
paggio mp3
Joined: 03 Jul 2021
Posts: 5
Location: Australia
Wed Jul 21, 2021 4:12 pm linkquote
I am waiting ona new switch and pressure sensor. I would have taken it to a dealer but it is 400 ks away and the bike cannot be ridden.
  DoubleGood Vespa T-Shirts  

All Content Copyright 2005-2021 by Modern Vespa. All Rights Reserved.

Modern Vespa is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.

Shop on Amazon Smile with Modern Vespa

[ Time: 0.0375s ][ Queries: 26 (0.0202s) ][ Debug on ][ 189 ][ Thing Two ]