Wed Aug 03, 2022 5:28 pm

Hooked
Joined: 17 Mar 2007
Posts: 184
Location: PA
 
Hooked
Joined: 17 Mar 2007
Posts: 184
Location: PA
Wed Aug 03, 2022 5:28 pm linkquote
I saw in a video where robot from Scooterwest said they moved the temp sensor to a better location on the newer Supertech's for more accurate reading. Does anyone know if the one in my 2020 model can be moved to the new location on the bike? The temperature is really off as it's reading way higher then what it is outside.
Wed Aug 03, 2022 5:30 pm

Ossessionato
2019 Supertech (EURO3/APAC)
Joined: 17 Nov 2020
Posts: 2062
Location: Batmania aka Melbourne, Australia
 
Ossessionato
2019 Supertech (EURO3/APAC)
Joined: 17 Nov 2020
Posts: 2062
Location: Batmania aka Melbourne, Australia
Wed Aug 03, 2022 5:30 pm linkquote
not an answer but a handy link to previous discussion Where IS the HPE Supertech air temperature sensor located?
Wed Aug 03, 2022 5:32 pm

Ossessionato
2019 Supertech (EURO3/APAC)
Joined: 17 Nov 2020
Posts: 2062
Location: Batmania aka Melbourne, Australia
 
Ossessionato
2019 Supertech (EURO3/APAC)
Joined: 17 Nov 2020
Posts: 2062
Location: Batmania aka Melbourne, Australia
Wed Aug 03, 2022 5:32 pm linkquote
now for an answer:

there's no plug elsewhere in the harness to plug the sensor into. You would have to run some wires yourself if you moved it.
Wed Aug 03, 2022 5:45 pm

Hooked
Joined: 17 Mar 2007
Posts: 184
Location: PA
 
Hooked
Joined: 17 Mar 2007
Posts: 184
Location: PA
Wed Aug 03, 2022 5:45 pm linkquote
steelbytes wrote:
now for an answer:

there's no plug elsewhere in the harness to plug the sensor into. You would have to run some wires yourself if you moved it.
Does the newer Supertech plug in somewhere else or just have a longer wire to mount it in another location?
Wed Aug 03, 2022 5:54 pm

Ossessionato
2019 Supertech (EURO3/APAC)
Joined: 17 Nov 2020
Posts: 2062
Location: Batmania aka Melbourne, Australia
 
Ossessionato
2019 Supertech (EURO3/APAC)
Joined: 17 Nov 2020
Posts: 2062
Location: Batmania aka Melbourne, Australia
Wed Aug 03, 2022 5:54 pm linkquote
mankite wrote:
Does the newer Supertech plug in somewhere else or just have a longer wire to mount it in another location?
The wiring harness for the new euro5 is a different part number to the euro4 so probably has the plug situated near to the new sensor location.
  DoubleGood Vespa Design  

All Content Copyright 2005-2022 by Modern Vespa. All Rights Reserved.

Modern Vespa is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.

Shop on Amazon Smile with Modern Vespa

[ Time: 0.0286s ][ Queries: 6 (0.0076s) ][ Debug on ][ 211 ][ Thing One ]