Tue Sep 20, 2022 12:37 pm

Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
 
Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
Tue Sep 20, 2022 12:37 pm linkquote
My 2010 MP3 seat switch does not work and is not getting power. I cannot find a fuse for this switch. The light in the storage is also not working. Thanks for any help offered.
Tue Sep 20, 2022 3:00 pm

Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
 
Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
Tue Sep 20, 2022 3:00 pm linkquote
There's a way to jumper the seat sensor with an inexpensive resistor. Search MV for MP3 resistor. You'll find several threads on what to buy and how to install it. Shouldn't cost but a couple of dollars.


As for the underseat light, have you checked the bulb?

Or, did you mean the seat release switch? There are fuses in a couple of places on the body, including under a panel in the footrest area.

Good Luck.
Tue Sep 20, 2022 3:08 pm

Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
 
Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
Tue Sep 20, 2022 3:08 pm linkquote
Thanks for the reply. The switch in the front of the seat (hinge end) is not getting power. I found a fuse panel near the right foot area but that's not it. Where is another fuse panel?
Tue Sep 20, 2022 3:20 pm

Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
 
Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
Tue Sep 20, 2022 3:20 pm linkquote
I'm not sure what you mean.

The internal electrical release catch for the seat is at the back of it.

The wire at the front hinge of the seat is for the "weight on seat" sensor.

Tell me what is not happening and what you want to happen.
Tue Sep 20, 2022 3:29 pm

Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
 
Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
Tue Sep 20, 2022 3:29 pm linkquote
The light in the storage area is off and the seat release is not working. It starts and runs great I checked the plunger switch at the front of the seat and it is not getting power. I think I just need to locate the fuse.
Tue Sep 20, 2022 4:33 pm

Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
 
Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
Tue Sep 20, 2022 4:33 pm linkquote
noroadback wrote:
The light in the storage area is off and the seat release is not working. It starts and runs great I checked the plunger switch at the front of the seat and it is not getting power. I think I just need to locate the fuse.
There's a second fuse block in the battery compartment. Try there.
Tue Sep 20, 2022 4:48 pm

Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
 
Lurker
MP3 250
Joined: 08 Aug 2020
Posts: 4
Location: Camano Island, WA
Tue Sep 20, 2022 4:48 pm linkquote
That was it! Thank you very much. I should have worded the original question differently.
Tue Sep 20, 2022 7:33 pm

Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
 
Addicted
2012 Genuine Stella 150 4T "Penultimate"
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 912
Location: Texas
Tue Sep 20, 2022 7:33 pm linkquote
noroadback wrote:
That was it! Thank you very much. I should have worded the original question differently.
Good deal! Glad to help. MV is a good place to find answers.
  DoubleGood Vespa Design  

All Content Copyright 2005-2022 by Modern Vespa. All Rights Reserved.

Modern Vespa is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com.

Shop on Amazon Smile with Modern Vespa

[ Time: 0.0278s ][ Queries: 5 (0.0061s) ][ Debug on ][ 211 ][ Thing One ]